• Imprimeix

Documents de les jornades del cicle Gov is...

GOV IS... public interest- La corrupció i els límits de la democràcia, a càrrec del Dr. Tim Kuhner és professor visitant a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i durant aquest any acadèmic ha estat guanyador de la prestigiosa beca Fullbright Senior Scholarship (2017-2018) del Departament d'Estat dels EUA.L’estiu 2018 s’incorporà a la Facultat de Dret de la Universitat d'Auckland (Nova Zelanda) com a professor associat de dret. És autor de dos llibres: Democracy by the People (Cambridge University Press, 2018) i Capitalism v. Democracy: Money in Politics and the Free Market Constitution (Stanford University Press, 2014). 

GOV IS..self government, a càrrec de Daniel Innerarity és catedràtic de filosofia política i social, investigador Ikerbasque a la
Universitat del País Basc i director de l'Institut de Governança Democràtica. Doctor en filosofia, autor de diversos llibres com Un mundo de todos y de nadie; La democracia del conocimiento; La humanidad amenazada: gobernar los riesgos globales; El futuro y sus enemigos; El nuevo espacio público o La sociedad invisible i director d'Estudis associat de la Fondation Maison des Sciences de l'Homme de París.

GOV IS...change: Organizational change as a play, a càrrec de Jaap Boonstra és professor de Gestió Pública a l'Escola d'Administració Pública dels Països Baixos, a l’Haia, i professor d'Organització Dinàmica a ESADE Business School de Barcelona. Com a consultor, participa en processos de canvi en organitzacions públiques i socials i aliances internacionals.

Gov is… Economy, a càrrec d'Oliver Sievering Universitat de Ludwigsburg, que ha explicat les polítiques que l'administració pública alemanya ha desenvolupat per a la gestió i integració de la immigració.

 
Data d'actualització:  23.02.2018