• Imprimeix

Formació

L'Escola serà la seu principal d'aquest esdeveniment d'intercanvi publicoprivat que tindrà lloc del 2 al 6 de juny de 2014.

logo setmana inno i govjam

NOVETAT (27 de maig): El període d’inscripció a les activitats de la Setmana de la innovació  s’amplia fins dijous 29 de maig a les 12h. 

L’Escola  col·labora amb la Setmana de la innovació en serveis  públics centrats en la ciutadania que es durà a terme entre el 2 i el 6 de  juny.

Aquest esdeveniment, organitzat per We Question Our Project, té per objectiu promoure el disseny de serveis públics més eficients i satisfactoris. S’hi presentaran casos reals locals i internacionals. S’hi podran practicar tant mètodes concrets per millorar serveis com el procés de disseny d’un nou servei. I s’hi fomentarà l’intercanvi públic-privat, així com la generació d’una xarxa de contactes a través d’activitats informals.

La majoria d’activitats se celebraran a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Objectius

  • Difondre la innovació en serveis públics i intercanviar eines de treball.
  • Fer visibles els projectes innovadors que es plantegen les administracions i altres actors del sector públic local i internacional.
  • Contribuir al canvi cultural en les maneres d’entendre la relació amb la ciutadania i el treball al sector públic.

Destinataris

  • Treballadors del sector públic interessats per la innovació en serveis, el canvi organitzacional i la participació ciutadana.
  • Treballadors d’empreses del sector privat que treballen per al sector públic.
  • Professionals de la consultoria en innovació.

Estructura de la setmana

- Barcelona GovJam 2014 (del 3 al 5 de juny)

L'esdeveniment s'estructura al voltant de la Barcelona GovJam 2014, la seu local d'un esdeveniment global sobre disseny de serveis públics que se celebrarà simultàniament en moltes ciutats arreu del món i que l'any passat també es va fer a l'Escola.

Els participants de la GovJam -treballadors públics i ciutadans- passaran per l'experiència de crear junts un servei públic des de zero en només 48 hores, i al final de l'esdeveniment compartiran el resultat de la seva col·laboració amb la resta del món. La nostra GovJam estarà agermanada amb les d'Exeter (Regne Unit) i Szczecin (Polònia); es proposaran uns reptes concrets i a distància a resoldre entre les tres ciutats.

Podeu fer-vos una idea de com és l’experiència d’una jam als serveis públics amb el vídeo de la Barcelona GovJam 2013.  

- Conferències, tallers i visites

A l'entorn de la GovJam hi haurà diferents activitats:

  • Conferències en què s'exposaran casos locals i internacionals
  • Tallers específics sobre la innovació
  • Visites a administracions i empreses per conèixer de prop casos d'innovació

 

Cada dia de la setmana les activitats programades se centraran en un àmbit diferent: Administració Pública en general (dilluns i dimarts), ciutat i medi ambient (dimecres), salut (dijous),  i àmbit social i educació (divendres).

Podeu consultar el programa complet de la Setmana, i inscriure-us a les activitats del vostre interès, en aquesta pàgina .

Si no treballeu al sector públic, heu de tramitar les inscripcions a través del web www.setmanaisp.cat. 

Termini d'inscripció

El termini d'inscripció a totes les activitats de la Setmana finalitza el 29 de maig a les 12 h. El personal de l'Administració de la Generalitat i de l'Administració local rebrà confirmació d'assistència pels mitjans habituals.

Més informació

- Secció de Suport a la Formació de l'EAPC: formacio.eapc@gencat.cat 
- We question our project: Marc Garcia (marc@wequestionourproject.com), Itziar Pobes (itziar@wequestionourproject.com)  

Data d'actualització:  20.05.2014