• Imprimeix

Un nou management pel sector públic

Barcelona, 31 de gener de 2018

02_conferencia_Un nou management pel sector public

En la conferència “Un nou management pel sector públic” vem veure com la irrupció de les eines 4.0 afecta directament la direcció pública, tant en l’estratègia com en la presa de decisions. La gestió de la complexitat, la innovació i el canvi cultural són vectors fonamentals en les organitzacions i aquestes hauran de posicionar-se, tard o d’hora, davant una realitat que implica l’internet de les coses, la robòtica o la ciberseguretat.

Es va tractar sobre: Quin perfil professional es demanarà al directiu públic? Serà possible la no transformació digital d’aquests directius? Com es gestionarà el talent i el no talent dels equips en aquest context?.

La conferència ha anat a càrrec de Xavier Marcet, president de Lead to Change, empresa de consultoria en innovació estratègica, i expert en desenvolupament directiu i innovació.


Aquesta conferència s'inclou dins del programa del la 1a edició del Màster en Direcció Pública,organitzat en col·laboració amb la UOC, en què  van intervenir experts de gran prestigi internacional que van permetre permetran obrir horitzons en la comprensió dels reptes associats a la direcció pública.  

 

 

 Programa

Presentació de la sessió

Article a l'eapc blog sobre la sessió

Vídeo de la jornada

 

 

 

Data d'actualització:  10.01.2018