• Imprimeix

eapcOpenLab: “Gestionar el talent del personal públic o no gestionar-lo...aquesta és la qüestió”

Barcelona, 27 de febrer de 2018

02_eapcopenlab_gestionar_talent

La cinquena sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol "Gestionar el talent del personal públic o no gestionar-lo...aquesta és la qüestió” ha tractat sobre el talent a les administracions públiques, la necessitat de gestionar-ho i com motivar que el personal públic s'il·lusioni en compartir els seus talents amb la seva organització.

L'estructura d'aquest seminari com ja és habitual, ha tingut dues parts. Durant la primera s'ha presentat el paper del talent a les administracions públiques, la necessitat de gestionar-ho i com motivar que el personal públic s'il·lusioni en compartir els seus talents amb la seva organització. A la segona part, s'ha dut a terme una conversa entre els ponents i el públic sobre la temàtica de la sessió. 

La sessió ha comptat amb la participació de Daniel Gimenez, responsable de Gestió del Coneixement a l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).  És membre de l'Equip de Gestió de Coneixement de l'ASPCAT. Han desenvolupat i apliquen amb èxit, un pla de gestió del coneixement basat en el treball col·laboratiu en comunitats de pràctica (CoP) que innoven perquè treballen i aprenen en xarxa . Estan demostrant que els professionals del sector públic poden treballar feliços i de manera eficient si es creen entorns que afavoreixin la conversa.

 

Materials de la sessió:

Programa

Presentació de la jornada 

 Vídeo

 

 
 
 
 
 
Data d'actualització:  28.02.2018