• Imprimeix

Bases de dades de revistes

Els sumaris de revistes permeten accedir a la informació més recent publicada sobre una matèria específica. La Biblioteca de l’Escola publica cada dos mesos un butlletí de sumaris i ofereix la possibilitat de demanar còpies dels articles publicats. Les bases de dades de sumaris permeten fer cerques en tots els números d’una revista i recuperar-ne articles per matèria, autor, títol, paraula clau, etc. Són una eina que permet localitzar la informació que es necessita; una vegada obtinguda, es poden demanar els articles de revista a la biblioteca. S’han seleccionat tres recursos que faciliten l’accés als articles de les revistes

RACO

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

Dialnet

Dialnet és un projecte de cooperació interbibliotecària que coordina i finança la Universitat de la Rioja. Permet fer cerques d’articles de revistes per autor, títol i paraula clau, i, a més, té un servei d’alertes de sumaris de revistes per correu electrònic. Per disposar-ne, només cal registrar-se.