• Imprimeix

#eapcOpenLab: “Gestionar el talent del personal públic o no gestionar-lo...aquesta és la qüestió” (Barcelona, 27 de febrer de 2018, de 9.15 a 11.15 h.)

Barcelona, 27 de febrer de 2018, de 9.15 a 11.15 h.

01_eapcopenlab_talent_febrer_2018

La cinquena sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol "Gestionar el talent del personal públic o no gestionar-lo...aquesta és la qüestió” i tractarà sobre el talent a les administracions públiques, la necessitat de gestionar-ho i com motivar que el personal públic s'il·lusioni en compartir els seus talents amb la seva organització.

Objectius

L'estructura d'aquest seminari té dues parts. Durant la primera es parlarà sobre el talent a les administracions públiques, la necessitat de gestionar-ho i com motivar que el personal públic s'il·lusioni en compartir els seus talents amb la seva organització. A la segona part, s'establirà una conversa entre els ponents i el públic sobre la temàtica de la sessió. 

Programa: (programa sencer)

  1. Hi ha talent a les administracions públiques?
  2. Val la pena aportar el talent personal a les organitzacions públiques?
  3. Què n'ha de fer l'administració d'aquest talent?

Inscripcions 

Enguany se celebra el V Congrés Internacional EDO 2018 amb el títol “Lideratge i gestió del talent en les organitzacions".  El Congrés es farà a Barcelona del 9 a 11 de maig de 2018, organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i l'EAPC.  Podeu trobar més informació aquí

Qui és Daniel Gimenez? (@dangimroig)

És Responsable de Gestió del Coneixement a l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).  És membre de l'Equip de Gestió de Coneixement de l'ASPCAT. Han desenvolupat i apliquen amb èxit, un pla de gestió del coneixement basat en el treball col·laboratiu en comunitats de pràctica (CoP) que innoven perquè treballen i aprenen en xarxa . Estan demostrant que els professionals del sector públic poden treballar feliços i de manera eficient si es creen entorns que afavoreixin la conversa.

Què és #eapcOpenLab?

#eapcOpenLab té com a finalitat ser un espai de trobada permanent de coneixement i idees, on l'Escola sigui el motor de canvi per a la construcció d'unes administracions públiques obertes.

Precisament aquest concepte d'administracions obertes cal entendre'l en un sentit ampli de la paraula: transparents, innovadores, ètiques, participades per la ciutadania, etc.

Data d'actualització:  17.01.2018