• Imprimeix

Jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic (Barcelona, 1 de febrer de 2018 de de 9.15 a 17.30h i emissió en directe a Girona, Tortosa, Lleida, Tarragona i La Seu d'Urgell)

L'aprovació de la Llei estatal de contractes del sector públic, que es preveu que entri en vigor el mes de febrer de 2018, comporta alguns canvis importants en la regulació de la contractació pública a Catalunya. Per tal que les persones que gestionen i tramiten els contractes a les administracions públiques catalanes comencin a familiaritzar-se amb les novetats més rellevants de la nova llei, es fa aquesta sessió intensiva sobre les qüestions més rellevants que cal tenir en compte. La sessió es divideix en cinc ponències, en les quals s'explicarà la futura regulació i les seves conseqüències en procediment, contractació estratègica, qualificació dels contractes i àmbit d'aplicació subjectiu.

L'objectiu de la sessió és donar a conèixer els canvis que representarà l'aplicació de la nova llei en la gestió i la tramitació dels contractes als gestors de contractes de les administracions públiques catalanes.

La jornada s'adreça a càrrecs de comandament, responsables d'àrea i tècnics de les unitats de contractació dels serveis centrals de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i dels ens locals. L'Escola organitzarà una altra jornada sobre el mateix tema expressament per al sector públic de la Generalitat.

 

Programa

 

Inscripcions del personal de la Generalitat:

Cal que us hi inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert la unitat de formació del vostre departament o organisme.

La sessió s'emetrà en directe a Girona | TarragonaLleidaTortosa 

Les places per a Barcelona estan exhaurides.  Diversos departaments emetran la sessió en directe a les seus centrals de Barcelona.  Adreceu-vos a la persona responsable de Formació del vostre departament.

Per a les emissions en directe cal que us hi inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert la unitat de formació del vostre departament o organisme.

 

Inscripcions del personal de les administracions locals:

Barcelona (places exhaurides)| Girona | Tarragona | Lleida (places exhaurides) | Tortosa | La Seu d'Urgell

Data d'actualització:  10.01.2018