• Imprimeix

Postgrau en Direcció i Gestió Públiques. Edició Barcelona (sessió informativa a l'EAPC, 11 d'abril de 2018, a les 16 hores)

El nou Postgrau en Direcció i Gestió Públiques aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels comandaments públics.

Aquesta formació vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges  que contribueixin a fer-ho possible. El programa i el professorat volen donar resposta a les necessitats reals dels comandaments públics.

Oferim als comandaments un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge amb metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos, fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives. Cadascun dels continguts del programa es tracta  de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi.

Aquest Postgrau, en el que iniciem una col·laboració amb universitats del territori i entitats locals, consta de dues modalitats: una de més generalista i que va enfocada a la direcció i gestió de la totalitat de les administracions públiques catalanes  i, una altra, on l’enfocament recau en la gestió i direcció de l’administració pública local.

Enguany n’oferim 3 edicions: edició Mataró, àmbit local – inici abril 2018 / edició Barcelona, àmbit general – inici juny 2018 / edició Manresa-Vic, àmbit local – inici octubre 2018. 

 

Sessió informativa per l'edició de Barcelona

La sessió informativa es farà l'11 d'abril de 2018, a les 16 hores a la Sala d'Actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

 Informació de l'edició de Barcelona del postgrau

Díptic de l'edició de Barcelona del postgrau

Inscripció a la sessió informativa 

 

 

 

Data d'actualització:  07.03.2018