• Imprimeix

Jornada de bones pràctiques en administració electrònica (Barcelona, 20 de març de 2018, de 10 a 14 h. Emissió en directe a Manresa)

L'objectiu d'aquesta formació és acostar al personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en especial les persones que per la seva responsabilitat estan implicades en projectes en aquest àmbit, les eines i solucions corporatives d'administració electrònica, i també les solucions departamentals que puguin resultar exemplars per alguna causa o que podrien arribar a ser aprofitables per altres organismes. Totes aquestes eines estan en evolució constant per adaptar-se a les exigències normatives i de la gestió administrativa, i també de la societat, per la qual cosa és important formar-se de forma continuada. La transformació digital és un repte de tots els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya, i no sempre és fàcil afrontar-lo: aquestes jornades ofereixen l'oportunitat de conèixer de primera mà l'experiència de diferents departaments i organismes en la seva aposta per la transformació digital.

La jornada s'adreça al personal de les àrees d'organització, les àrees TIC i les unitats gestores dels departaments i organismes de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Programa

Inscripcions: cal que us hi inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert la unitat de formació del vostre departament o organisme.

La delegació de l'Escola a Manresea obrirà un espai per poder fer el seguiment de la sessió en emissió en directe. Per assistir-hi caldrà fer-le la corresponent inscripció.  Inscripcions per Manresa

Data d'actualització:  09.03.2018