• Imprimeix

Conferència: La gestió de l’imperfecte (Barcelona, 16 de maig de 2018, de les 16 a les 18h)

No existeix l'organització perfecta, igual com tampoc existeix la persona perfecta. Sota aquesta premissa, en la conferència “La gestió de l’imperfecte” es presentarà la metodologia de diagnòstic organitzatiu desenvolupada pel professor Javier Fernández Aguado.

Segons aquesta metodologia, hi ha dos tipus d'imperfeccions: les irresolubles i les resolubles. Davant les irresolubles, hi caben tres opcions: bloquejar-se, pactar o buscar oportunitats. Davant les resolubles, el criteri ineludible és prioritzar, perquè només els ignorants poden aspirar a aconseguir-ho tot i alhora.

Com gestionem aquestes imperfeccions a les administracions públiques? Durant la ponència es presentaran ensenyaments summament pràctics i aplicables per a la millora de la direcció pública professional.

Des de l’EAPC us convidem a participar en les conferències programades en el marc de la 1a edició del Màster en Direcció Pública, organitzat en col·laboració amb la UOC, en què intervenen experts de gran prestigi internacional que permeten obrir horitzons en la comprensió dels reptes associats a la direcció pública.

La sessió anirà a càrrec de Javier Fernández Aguado, president de MindValue, empresa de consultoria d’alta direcció; és doctor en ciències econòmiques i autor de nombrosos llibres sobre govern a les organitzacions.

Els destinataris de la conferència són directius i comandaments intermedis de les administracions públiques catalanes i del seu sector públic.

Programa | Inscripcions (termini 13 de maig de 2018)

 

Materials de la jornada

Data d'actualització:  07.03.2018