• Imprimeix

Jornada sobre les novetats de la Llei 9/2017 de contractes del sector públic (Lleida, Reus, Manresa, Barcelona i Girona, abril i maig de 2018)

L'aprovació de la Llei estatal de contractes del sector públic que ha entrat en vigor aquest passat 9 de març comporta alguns canvis importants en la regulació de la contractació pública a Catalunya. Aquesta sessió aborda les principals novetats d'aquesta llei, amb especial referència a les implicacions de la llei per al món local, a fi que les persones que gestionen i tramiten els contractes a l'Administració local catalana coneguin les qüestions més rellevants que cal tenir en compte.

La jornada, que s'adreça a tot el personal de les administracions locals catalanes, té com a objectiu conèixer els principals canvis que representarà l'aplicació de la nova Llei en la gestió i tramitació dels contractes als gestors de contractes de les Administracions públiques locals catalanes.

Programa i inscripcions a Lleida (inscripcions tancades) | Programa i inscripcions a Reus | Programa i inscripcions a Manresa | 

Programa i inscripcions a Barcelona (inscripcions tancades) |  Programa i inscripcions a Girona

 

Emissió en directe a Lleida: inscripció

 

Materials de la jornada

Data d'actualització:  23.03.2018