• Imprimeix

Conferència de Tercer Cicle: La gestió intel·ligent de vacants davant les jubilacions, a càrrec de Mikel Gorriti (Barcelona, 25 d’abril de 2018, de les 16 a les 17.30 h.)

Durant la dècada dels 80 es van incorporar, de forma massiva, empleats públics a les administracions públiques catalanes. Després de més de 35 anys de servei públic, el 80% d’aquests empleats s’hauran jubilat al 2030.

La conferència “La gestió intel·ligent de vacants davant les jubilacions. La gestió del coneixement” reflexionarà sobre el repte que han d’afrontar les administracions públiques davant aquestes jubilacions, tenint en compte que les estructures organitzatives que es van dissenyar comencen a no ser vàlides actualment i, sobretot, no ho seran en el futur més proper.

Aquest fet obligarà a prendre decisions en relació amb els llocs de treball: necessito tots els llocs que tinc actualment? Quins llocs no tinc i necessitaré? Què caldrà tenir en compte en aquestes noves estructures?

A més, davant d’aquests jubilacions, és imprescindible establir polítiques i instruments de gestió del coneixement per assegurar la no-descapitalització de les nostres administracions.

La sessió anirà a càrrec de Mikel Gorriti, responsable de recursos humans del Govern basc; doctor en psicologia, expert en organització i recursos humans a les administracions públiques.

S'adreça a alumnes i exalumnes dels màsters i postgraus en els quals col·labora l’EAPC i comandaments de les administracions públiques catalanes.

Programa | Inscripcions (termini: 22 d'abril de 2018)

Data d'actualització:  07.03.2018