• Imprimeix

Postgrau en Direcció i Gestió Públiques. Edició Manresa - Vic (sessió informativa a Manresa, 4 de juny a les 17 h)

El nou Postgrau en Direcció i Gestió Públiques aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels comandaments públics.

Aquesta formació vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges  que contribueixin a fer-ho possible. El programa i el professorat volen donar resposta a les necessitats reals dels comandaments públics.

Oferim als comandaments un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge amb metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos, fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives. Cadascun dels continguts del programa es tracta  de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi.

Aquest Postgrau, en el que iniciem una col·laboració amb universitats del territori i entitats locals, consta de dues modalitats: una de més generalista i que va enfocada a la direcció i gestió de la totalitat de les administracions públiques catalanes  i, una altra, on l’enfocament recau en la gestió i direcció de l’administració pública local.

 

Sessions informatives per l'edició de Manresa - Vic

La sessió informativa a Vic es farà el 24 de maig de 2018, a les 17 hores, a la Sala Mecenes de la Casa de la Convalescència de Vic

La sessió informativa a Manresa es farà el 4 de juny de 2018, a les 17 hores, a la Sala d'Actes FUB 2 de Manresa.

Informació de l'edició de Manresa - Vic del postgrau

Díptic de l'edició de Manresa - Vic del postgrau

Programa de l'edició de Manresa - Vic

Inscripció a les sessions informatives

Preinscripció a l'edició de Manresa - Vic

Data d'actualització:  13.04.2018