• Imprimeix

Cicle sobre el Codi de Conducta dels alts càrrecs i personal directiu: un any després (Barcelona, juny i juliol de 2017)

Un any després de l’aprovació del Codi de conducta dels alts càrrecs i del personal directiu de l’Administració de la Generalitat i de les entitats del seu sector públic, s’escau valorar quin impacte ha tingut en el foment de la cultura ètica de l’Administració de la Generalitat i enfortir les bases que permetin avaluar-lo periòdicament. 

Per això, cal incorporar-hi la visió experta dels alts càrrecs i del personal directiu que s’han adherit al codi de conducta i compartir-la amb els alts càrrecs del món local (electes i directius) que estan també subjectes als codis de conducta que aprovin els seus ens locals.

Adreçat a alts càrrecs, personal directiu i subdirectors de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic i alts càrrecs del mon local: càrrecs electes i directius de l’Administració local.

Aquest cicle s'organitza amb la col·laboració del Comitè Assessor d'Ètica Pública de la Generalitat de Catalunya.

Aquest cicle consta de dues parts: jornada (12 de juny), tallers (28 i 29 de juny) i sessió de conclusions (13 de juliol) 

Programa | Inscripcions al cicle

Data d'actualització:  24.05.2017