• Imprimeix

Cicle de sessions sobre la Llei de transparència (Barcelona, juny de 2017)

La Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència promou, conjuntament amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organtiza un cicle de sessions sobre la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i govern obert. Amb aquest cicle es pretén valorar la situació actual d'implementació de la Llei i les seves oportunitats de millora, posant èmfasi en la publicitat activa.

Les sessions tindran un caràcter eminentment pràctic i interactiu i cadascuna inclourà el tractament de diversos àmbits de la transparència. A cada sessió es realitzarà una explicació introductòria que consistirà en l'explicació dels criteris actuals, com s'està donant compliment a la Llei, quins reptes i problemes planteja, les perspectives de millora i canvi, i les seves implicacions per al desplegament reglamentari. Posteriorment es debatran aquestes qüestions.

Les sessions són:

 

Destinataris:

Responsables, càrrecs de comandament i personal tècnic de l'Administració de la Generalitat o del seu sector públic, preferentment que prestin serveis a les unitats d’'informació i assessories jurídiques en l'àmbit de la publicitat activa i dret d'accés a la informació pública

Inscripció: 

  • Es fa independentment a cada una de les sessions
  • Cal que us inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert el vostre departament o organisme
Data d'actualització:  16.05.2017