• Imprimeix

Sessió sobre comunicacions electròniques en el procediment administratiu (Barcelona, 26 de juny de 2018, de 9 h a 14.30 h - Emissió en directe a Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa, Manresa i La Seu d'Urgell)

Aquesta sessió pretén aprofundir en el coneixement dels aspectes més rellevants de la tramitació electrònica del procediment administratiu en relació amb les notificacions electròniques que l'Administració ha de practicar al ciutadà i a altres administracions públiques. En aquest sentit, el curs centrarà la seva explicació en com el ciutadà es comunicarà amb l'Administració per mitjants electrònics així com els drets i les obligacions que l'element electrònic afegeix a aquest àmbit del procediment. A més a més, s'explicaran alguns elements necessaris per a les comunicacions electròniques, en especial, l'elaboració de còpies autèntiques.

Programa

Inscripcions: Cal que us hi inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert la unitat de formació del vostre departament o organisme.

Aquesta sessió s'emetrà en directe a les delegacions de l'Escola a Girona, Tortosa, LleidaManresa, Tarragona i La Seu d'Urgell (cal inscripció prèvia)

Materials de la jornada

Data d'actualització:  29.05.2018