• Imprimeix

[ANUL·LADA] Diàleg a Tarragona: la Governança electrònica (Tarragona, 17 d'octubre de 10.30 a 12.30 h)

foto_dialeg_tarragona

L'any 1969 Peter Drucker creà el terme "societat del coneixement" per fer referència a aquelles comunitats que generen, processen i comparteixen coneixement per posar-lo a disposició de la seva ciutadania, i així promoure una millora de la condició humana. En aquest context, l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ha contribuït a generar un canvi d'un abast molt ampli que fa que ja no es pugui concebre la relació entre la ciutadania i les administracions públiques sense tenir en compte les TIC. Per això, és important pensar quin és el rol que les tecnologies socials estan adoptant a les administracions públiques i com es pot dur a terme una gestió estratègica d'aquestes en una Administració que volem que sigui moderna i propera. El diàleg abordarà qüestions de govern, democràcia i administració electròniques. Reflexionarà sobre com les administracions empren les noves eines disponibles per treballar aspectes com la cohesió social, l’educació, la salut, el treball i la gestió del territori, entre d'altres, i com les noves pràctiques polítiques contribueixen a fomentar la transparència com a compromís irrenunciable de les administracions i una reivindicació continuada de la ciutadania.

Programa

Ponents:

  • Òscar Peris i Ródenas,  Delegat del Govern a Tarragona
  • Josep Maria Reniu i Vilamala, Professor titular de Ciència Política i de l'Administració a la Universitat de Barcelona

Data: dimarts, 17 d'octubre de 2017

Lloc: carrer de Sant Francesc, 3, Tarragona

Horari: de 10.30 a 12.30 h

Inscripció: Podeu fer la inscripció per asistir-hi presencialment o per seguir el diàleg en streaming a través d’aquest enllaç fins al 10 d'octubre.

Data d'actualització:  20.09.2017