• Imprimeix

#eapcOpenLab: Més enllà de la competitivitat i la reputació, la Responsabilitat Social al centre de l'estratègia. El cas d'FGC (Barcelona, 12 de juny de 2018, de 9.15 a 11.15h)

Barcelona, 12 de juny de 2018 de 9.15 a 11.15 hores

La setena sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol "Més enllà de la competitivitat i la reputació, la Responsabilitat Social al centre de l'estratègia. El cas d'FGC" i servirà per reflexionar sobre la responsabilitat social corporativa al sector públic, es voldrà cercar preguntes i respostes sobre la participació del personal en aquest tipus de polítiques i dels motius pels quals el sector públic ha de treballar aquesta política corporativa i com s'emmarca a les polítiques del Govern.  Per exemplificar aquestes matèries s'explicarà el cas de la gestió de la RS per part de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Objectius

L'estructura d'aquest seminari té dues parts. Durant la primera el ponent reflexionarà al voltant dels elements centrals sobre el paper de la responsabilitat social al sector públic i l'anàlisis del rol dels actos implicats en la RSC a l'entorn del sector públic.  A la segona part, s'establirà una conversa entre els ponents i el públic sobre la temàtica de la sessió. 

Programa: (consulteu el programa complert aquí)

  1. Què és (i què no és) l’RS al sector públic?
  2. La gestió de les parts interessades. La gestió de la confiança
  3. El marc de relacions: cal la implicació de totes les parts interessades en la definició de l'RS?
  4. Com conciliar l'objecte social de l'empresa amb les polítiques socials del Govern?

Inscripcions 

 

Materials de la jornada

Qui és Juliana Vilert?

És mataronina, és psicòloga clínica especialitzada en l’àmbit de les organitzacions i de la gestió de persones per la Universitat de Barcelona i Màster en Alta Funció Directiva a l’EAPC.  És funcionària de la Generalitat de Catalunya des de 1992, desenvolupant la seva carrera professional al Departament de Justícia, a l’Escola de Policia de Catalunya i al Departament de Governació i Administracions Públiques.  Des de 2015 és Directora d’FGC Organització i Persones on dissenya i implementa polítiques de personal i defineix la responsabilitat social de l’empresa pública.  Participa en diversos patronats i grups de treball sobre formació i gestió de les persones al sector públic.  Des de 2017 és presidenta de la Fundació Factor Humà.  Participa com a voluntària com a professional experta a Gestió Solidària, entitat sense ànim de lucre al servei de la solidaritat a entitats socials

Què és #eapcOpenLab?

#eapcOpenLab té com a finalitat ser un espai de trobada permanent de coneixement i idees, on l'Escola sigui el motor de canvi per a la construcció d'unes administracions públiques obertes.

Precisament aquest concepte d'administracions obertes cal entendre'l en un sentit ampli de la paraula: transparents, innovadores, ètiques, participades per la ciutadania, etc.

Data d'actualització:  03.05.2018