• Imprimeix

Jornada de bones pràctiques en administració electrònica (Barcelona, 29 de juny de 2017, de 9 a 14 h - Emissió en directe a Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa)

L'objectiu d'aquesta formació és acostar al personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en especial a aquelles persones que per la seva responsabilitat estan implicades en projectes en aquest àmbit, les eines corporatives d’administració electrònica. Aquestes eines estan en constant evolució per adaptar-se a les necessitats dels diferents departaments i les exigències legislatives i organitzaves, per la qual cosa és important formar-se de forma continuada. La transformació digital és un repte de tots els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya, i no sempre és fàcil afrontar-lo: aquestes jornades ofereixen l'oportunitat de conèixer de primera mà l'experiència de diferents departaments en l'adopció d’aquestes eines.

Adreçat al personal de les àrees d'organització, d'àrees TIC, unitats gestores dels departaments i organismes de la Generalitat.

Programa

Inscripcions: Cal que us hi inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert la unitat de formació del vostre departament o organisme.

Aquesta sessió es podrà seguir amb l'emissió en directe a les delegacions territorials de l'Escola a Tarragona, Lleida, Girona i Terres de l'Ebre

Data d'actualització:  13.06.2017