• Imprimeix

Cicle de sessions sobre la Llei de transparència, 2a edició (octubre de 2017 - Emissió en directe de totes les sessions)

Al mes de juny la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència conjuntament amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya va organtizar un cicle de sessions sobre la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i govern obert. A causa de la gran acceptació d'aquest cicle s'ha decidit dur a terme una segona edició durant el mes d'octubre. 

Amb aquests cicles es pretén valorar la situació actual d'implementació de la Llei i les seves oportunitats de millora, posant èmfasi en la publicitat activa. 

Les sessions tindran un caràcter eminentment pràctic i interactiu i cadascuna inclourà el tractament de diversos àmbits de la transparència. A cada sessió es realitzarà una explicació introductòria que consistirà en l'explicació dels criteris actuals, com s'està donant compliment a la Llei, quins reptes i problemes planteja, les perspectives de millora i canvi, i les seves implicacions per al desplegament reglamentari. Posteriorment es debatran aquestes qüestions.

Les sessions són:

Totes les sessions s'emetran en directe a través del web de l'EAPC.

Destinataris:

Responsables, càrrecs de comandament i personal tècnic de l'Administració de la Generalitat o del seu sector públic, preferentment que prestin serveis a les unitats d’'informació i assessories jurídiques en l'àmbit de la publicitat activa i dret d'accés a la informació pública

Inscripció: 

  • Es fa independentment a cada una de les sessions
  • Cal que us inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert el vostre departament o organisme
  • El termini d'inscripció de totes les sessions finalitza el 7 de setembre 
Data d'actualització:  06.07.2017