• Imprimeix

#eapcOpenLab: “La comunicació pública a l’era de la transparència, l’ètica, les dades obertes i el govern obert” (Barcelona, 9 de novembre de 2017)

Barcelona, 9 de novembre de 2017 de 9.15 a 11.15 hores

07_eapcOpenLab_comunicacio_novembre_2017

La quarta sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol "La comunicació pública a l’era de la transparència, de l’ètica, de les dades obertes i del govern obert” i tractarà les principals temàtiques vinculades a la comunicació institucional, amb l’objectiu de reflexionar tant sobre el rol que hi juguen els servidors públics com sobre el tipus de comunicació que es duu a terme. Així, durant tota la sessió, es dibuixaran els principals reptes que fan referència a la comunicació institucional.

Objectius

L'estructura d'aquest seminari té dues parts. Durant la primera es presentarà el paper de la comunicació al sector públic i la seva importància i relació en matèries com són la transparència, l’ètica pública, les dades obertes i el govern obert. Es reflexionarà sobre el canvi de la comunicació pública en els darrers anys i com ha passat de ser una eina d’informació a una eina de relació amb la societat. A la segona part, s'establirà una conversa entre els ponents i el públic sobre la temàtica de la sessió. 

Programa: (veure programa sencer aquí)

  1. El sector públic sap comunicar (correctament)?
  2. Te el sector públic un relat a comunicar?
  3. Reptes de futur a la comunicació de les institucions públiques

Inscripcions 

Qui és Nagore de los Rios? (@Nagodelos)

Experta en comunicació, Govern i dades obertes, ha donat suport a moltíssimes institucions per acompanyar-los en les seves polítiques open. Sempre tenint com a objectiu involucrar la ciutadania, els emprenedors, empreses, clients i consumidors, periodistes, societat civil i la resta d'organitzacions. La seva experiència en fundar la primera plataforma de govern obert de parla hispana (Irekia), la seva trajectòria com a consultora sènior del World Bank, el seu recorregut com a emprenedora i el seu passat com a periodista l'han dotat d'eines, metodologies i coneixements que ara aplica ajudant a altres a aconseguir els seus objectius per comunicar d'una forma oberta i diferent.

Què és #eapcOpenLab?

#eapcOpenLab té com a finalitat ser un espai de trobada permanent de coneixement i idees, on l'Escola sigui el motor de canvi per a la construcció d'unes administracions públiques obertes.

Precisament aquest concepte d'administracions obertes cal entendre'l en un sentit ampli de la paraula: transparents, innovadores, ètiques, participades per la ciutadania, etc.

Sessions anteriors

Data d'actualització:  10.07.2017