• Imprimeix

Conferència:Innovació en selecció des de l'evidència empírica i noves competències (Mataró,26 de setembre de 2018, de les 17 a les 19 h)

La conferència Innovació en selecció: des de l’evidència empírica i les noves competències reflexionarà sobre la necessitat d’innovar en els processos selectius de les administracions públiques, processos que esdevenen cada cop més estratègics davant la gran necessitat de reposició d’efectius a causa de les futures jubilacions massives.

En primer lloc, es presentaran els criteris essencials per a un bon procés de selecció, com són la capacitat predictiva de les diferents proves, la fiabilitat, la validesa i la no discriminació. A continuació, s’identificaran les principals tendències de canvi a la societat i la seva traducció en aquells llocs de treball que seran més demandats en els propers anys, així com les competències crítiques que s’hi identificaran i que caldrà mesurar. Per últim, es presentaran les principals innovacions introduïdes per l’ús de les xarxes socials, el big data i els mètodes selectius.

L’EAPC us convida a participar en la sessió inaugural del Postgrau en Direcció i Gestió Públiques (àmbit local), edició Mataró, un nou producte de tercer cicle de l’EAPC que organitzem en col·laboració amb Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró.

Programa | Inscripcions (termini 20 de setembre de 2018)

Data d'actualització:  31.08.2018