• Imprimeix

Parlem de recerca: apropant l’acadèmia i les polítiques públiques - La recerca com a eina per a la presa de decisions (Barcelona, 5 d’octubre de 2017, de 9 h a 12 h)

09_parlem_recerca

Us dels objectius de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) és generar recerca d’impacte en la presa de decisions públiques, i amb aquesta finalitat convoca cada any subvencions a treballs de recerca sobre gestió i administració públiques, amb una orientació eminentment aplicada. És voluntat de l’Escola difondre aquests estudis entre els treballadors públics i crear espais de debat i reflexió sobre els temes que s’hi proposen, per tal d’apropar la investigació acadèmica a les persones que apliquen les polítiques públiques i així millorar-ne la qualitat.

En aquesta jornada presentarem les conclusions dels set treballs de recerca, de diferents àmbits i temàtiques, que van rebre finançament de l’Escola en la convocatòria de subvencions publicada a final de 2015. Aquests treballs s’han desenvolupat entre 2016 i 2017 i són exemples de recerca aplicada, concebuda per ser útil per a la presa de decisions públiques.

La jornada fa èmfasi en la utilitat de la recerca per a les polítiques públiques i s’obrirà amb la conferència d’un expert del Regne Unit sobre l’impacte de la recerca més enllà de l’acadèmia. A continuació es presentaran els treballs i finalment es farà un debat entre tots els assistents.

Programa | Inscripcions

 

Data d'actualització:  13.09.2017