• Imprimeix

#eapcOpenLab: Es pot fer innovació disruptiva des de l’Administració pública? (Barcelona, 8 de novembre de 2018, de 9.15 a 11.15 h)

Barcelona, 8 de novembre de 2018 de 9.15 a 11.15 hores

10_eapcopenlab_innovacio_disruptiva

La vuitena sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol "#eapcOpenLab: Es pot fer innovació disruptiva des de l’Administració pública?" i debatrem els reptes i les oportunitats de l’Administració pública al segle XXI i en relació amb els grans reptes de la societat actua.

Objectius

L'estructura d'aquest seminari té dues parts. Durant la primera la ponent analitzarà conceptes com paradigma de ciència i innovació obertes; innovació social, oberta i col·laborativa; recerca i innovació responsables; reptes socials complexos i persistents; pensament sistèmic; impacte col·lectiu; valor compartit; quàdruple hèlix; polítiques holístiques i orientades a reptes, i acció col·lectiva..  A la segona part, s'establirà una conversa entre els ponents i el públic sobre la temàtica de la sessió. 

Programa: (veure programa sencer aquí)

1. Quin ha de ser el paper de l’Administració pública davant dels complexos reptes socials actuals?

2. Pensament sistèmic, actitud emprenedora i noves respostes col·lectives i transformadores en poden ser la clau?

 

Inscripcions 

 

Documentació relacionada a la sessió

L'Administració pública davant del paradigma d'innovació i ciència obertes: reptes i oportunitats

El repte d'articular des de l'Administració pública projectes d'innovació social

Innovation and Labs from the Public Administration perspective. The Case of Catalonia

 

Materials de la jornada

 

Qui és Tatiana Fernández?

És la cap de l’Àrea de Promoció Econòmica del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. És economista i doctora en relacions internacionals i integració europea. Ha treballat a la universitat i a l’empresa privada i, des de l’any 2000, treballa a la Generalitat de Catalunya. En els darrers anys s’ha especialitzat en innovació a les polítiques públiques, tant des del vessant teòric com des del vessant pràctic.

Què és #eapcOpenLab?

#eapcOpenLab té com a finalitat ser un espai de trobada permanent de coneixement i idees, on l'Escola sigui el motor de canvi per a la construcció d'unes administracions públiques obertes.

Precisament aquest concepte d'administracions obertes cal entendre'l en un sentit ampli de la paraula: transparents, innovadores, ètiques, participades per la ciutadania, etc.

Sessions anteriors

Podeu consultar les sessions anteriors aquí

Data d'actualització:  04.10.2018