• Imprimeix

Liderant en femení al s.XXI: Lideratge amb valors: gestió del talent a través dels valors (Barcelona, 22 de novembre de 2018, de 8.30 a 14.30 h)

Liderant en femení al s.XXI: Lideratge amb valors: gestió del talent a través dels valors (Barcelona, 22 de novembre de 2018, de 8.30 a 14.30 h)

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya us convida a una jornada per parlar del lideratge amb valors associats a les anomenades soft skills i dels beneficis que aquest model de lideratge aporta a l’organització. Tot plegat amb la col·laboració de The Innohub Valkiria i World Work Innovation (WWi).

Aquesta acció formativa s'adreça a directives i directius de les administracions públiques catalanes i té com a objectius principals sensibilitzar les administracions públiques sobre els beneficis que comporta per a qualsevol organització el lideratge amb valors, reflexionar i treballar la gestió de les soft skills, crear una xarxa d’intercanvi d’experiències entre dones del sector públic i el sector privat i fer ús de noves eines Innotools World Work Innovation (WWi).

La portada del llibre no importa, l'essencial és el contingut: els nostres valors

Els valors ens connecten amb nosaltres mateixos, amb el que considerem més important a la vida. Sembla de sentit comú que sigui així, però quan aprofundim en el tema ens adonem que no és tan evident.

Què passaria si abans d'associar-nos amb algú miréssim quins són els seus valors? O si ho féssim abans de contractar-lo? La resposta és que no ens equivocaríem tant com ens pot passar ara. Per què? El resultat ens donaria una orientació per prendre decisions alineades amb els nostres valors i el que és més important per a nosaltres. Si en aquests casos trobem que els valors són molt diferents, llavors ja sabrem que no ens convé associar-nos amb la persona o contractar-la.

Si ens centrem en el lideratge, ens adonem que sembla que les dones són les més apropiades per ser líders. Per què? Per la part emocional que també ens connecta amb els nostres valors. Com diu Simon Dolan: “és necessari que el líder conegui les seves pròpies competències i que estiguin alineades amb els seus valors personals i amb els valors compartits de l'organització (cultura corporativa), per ajudar les persones, generar compromisos col·lectius i augmentar la confiança entre els membres de l'equip”.

Llavors seria interessant preguntar-nos: quins són els valors per a un lideratge en femení?

Contestarem aquesta pregunta (o intentarem fer-ho) el dia 22 de novembre de 2018 amb un grup de dones directives, les quals explicaran quins són, segons elles, els valors per a un lideratge en femení.

 

La sessió es durà a terme a l'ESPAI BITAL. Carrer de José Agustín Goytisolo, 22 - l'Hospitalet de Llobregat

Programa | Inscripcions (fins el 18 de novembre)

Podeu sol·licitar plaça aquí per fer ús del servei especial d’autocar.

 "Valors com a gestió de lideratge" de Simon Dolan

Video sobre l'activitat formativa

Data d'actualització:  01.10.2018