• Imprimeix

Píndola virtual sobre lideratge situacional (1a edició 5 de novembre de 2018 - 2a edició 5 de desembre de 2018)

T’has plantejat mai quin tipus de líder ets?  Fas servir el mateix estil de lideratge amb tots els teus col·laboradors i en totes les situacions? 

Et presentem un curs virtual sobre lideratge situacional que et permetrà saber quan convé aplicar el lideratge de control, el de supervisió, el d’assessorament o el de delegació.

La flexibilitat és un tret molt desitjat i valorat en els líders perquè permet ajustar-se a les necessitats de cadascú per obtenir-ne el rendiment més alt. 

El curs, que es pot realitzar en 2 hores, consta d’una sèrie de diapositives interactives amb vídeos de curta durada que recullen conceptes avalats pels autors més prestigiosos, et conviden a reflexionar sobre la teva manera de liderar i expliquen com gestionar diferents situacions laborals. A cada unitat podràs posar en pràctica tots aquests coneixements a través d’exercicis i tests d’autoavaluació amb l’objectiu de dominar els diferents estils de lideratge.

Aquest curs començarà el dia cinc de cada mes i l’oferirem durant un any. Un cop inscrit, disposaràs de tot el mes en qüestió per realitzar-lo. En aquests moments, et pots inscriure a qualsevol de les dues primeres edicions: 

  • 1a edició, entre el 5 de novembre i el 5 de desembre de 2018. Accedeix al formulari d’inscripció a través d’aquest enllaç fins al 31 d’octubre de 2018.
  • 2a edició, entre el 5 de desembre de 2018 i el 5 de gener de 2019. Accedeix al formulari d’inscripció a través d’aquest enllaç fins al 30 de novembre de 2018. 

Properament, també tindràs disponibles les inscripcions del 2019. 

Per consultar el programa del curs entra en aquest enllaç.

Data d'actualització:  01.10.2018