• Imprimeix

Comunitat Bcn GovJam: 2a trobada anual "Posem en marxa la comunitat" (Barcelona, 17 de desembre de 2018, de 8 a 15 h)

Sis edicions de la Barcelona GovJam, més de 320 persones, una trobada per definir els eixos de treball de la comunitat… i encara no l’hem posada en marxa?

Enguany We Question Our Project i l'EAPC ens hem marcat com a objectiu sortir de la trobada anual de la Comunitat BCN GovJam amb alguns canals digitals en marxa i amb un calendari d’activitats per l’any vinent. I, per descomptat, tornar a tenir un espai obert per compartir experiències, dubtes i el treball que aneu fent a diverses organitzacions.

Us hi animeu? Farem la segona trobada anual el proper 17 de desembre de 2018 a la seu de l’EAPC.  La trobada durarà 7 hores, de 8:00 a 15:00 h. Com podeu imaginar, tindrem un taller pràctic. Des de les 11:30 fins a les 15:00 h treballarem en petits equips per decidir, planejar i crear els canals que ens permetran donar de debò una extensió de la GovJam més enllà de l’esdeveniment de 48 hores —al llarg de l’any, arreu del territori… Però abans de tot això, entre les 8:00 i les 11:00 h, farem un openspace, és a dir, una mena de conferència on els propis assistents en proposen i en decideixen el contingut al moment.

I per això us volem convidar a proposar ja algun tema que us agradaria compartir amb la resta de jammers. Poden ser experiències d’innovació o disseny de serveis a la vostra organització, temes d’innovació pública en general o la vostra experiència després de la jam. Us interessa força un tema, però no us sentiu prou experts per parlar-ne en públic? No passa res! També podeu plantejar un sessió on discutir-lo entre els assistents. Us agraden més els tallers que les xerrades? Endavant, proposeu qualsevol format. L’únic límit és el temps. La unitat bàsica són 30 minuts, però si en necessiteu més, podem allargar la sessió fins a una hora… o més! Tindrem diferents espais i els assistents decidiran si prefereixen múltiples sessions curtes o una de més llarga.

Voleu fer-vos una idea dels temes que es poden compartir? Feu una ullada als resultats de l’any passat!

Així que, ja ho sabeu, inscriviu-vos a l’esdeveniment... que només tenim 50 places!

Però heu de tenir en compte que aquesta activitat està adreçada, exclusivament, a qualsevol persona que hagi participat a qualsevol de les edicions de la Barcelona GovJam, alguna sessió de la Inspiració de la Barcelona GovJam o bé a les trobades territorials que hem organitzat a Girona o Reus.  Inscripcions aquí!! 

I animeu-vos a prendre-hi part activa… No trigueu, que les propostes començaran a ser públiques el dia 26 de novembre.
 
Data d'actualització:  14.11.2018