• Imprimeix

Jornada RELIG 2017: Espai públic i religió (Barcelona, 29 de novembre de 2017, de 9 a 14h)

El context religiós de Catalunya ha experimentat canvis importants, al llarg dels darrers decennis, causats fonamentalment pels fenòmens migratoris i pels processos de globalització. En aquest sentit, destaca l'increment que ha experimentat la diversitat religiosa, que s'ha traduït en un augment del nombre de confessions presents a Catalunya i dels seus centres de culte.

L'espai públic urbà contemporani és testimoni del creixement d'expressions i manifestacions religioses que reflecteixen la revitalització de les identitats religioses a nivell global i la pluralització religiosa dels contextos urbans actuals.

Amb aquesta jornada, la Direcció General d'Afers Religiosos vol reconèixer i fer difusió de diferents eines de gestió impulsades per diferents institucions, així com donar a conèixer els resultats del projecte de recerca RELIG “Expressions Religioses a l'Espai Urbà. Negociacions, tensions i oportunitats entorn la visibilitat de la diversitat religiosa a l'espai públic català” dut a terme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'objectiu final de contribuir a generar debat i reflexió entre tots els agents implicats.

Programa i inscripcions per a personal de les administracions locals

Programa i inscripcions per a personal de la Generalitat de Catalunya

Data d'actualització:  02.11.2017