• Imprimeix

Diàleg: El futur dels mitjans de comunicació públics (Barcelona, 29 de gener de 2019, de 16.30 a 18.30 h)

Encetem aquesta 3a edició dels Diàlegs proposant com a primera temàtica el futur dels mitjans de comunicació públics.
Els mitjans de comunicació públics estan pensats per protegir el dret a la informació que tenen tots els ciutadans. Al contrari del que a vegades succeeix amb els mitjans privats, han de ser eines de democratització de la informació i han d'ajudar a vertebrar i cohesionar la societat i el país. Tanmateix, la seva governança és un debat permanent.

Aquest diàleg pretén abordar aquesta qüestió amb dues persones expertes en la matèria.  Dos periodistes que han treballat en mitjans privats i que també han tingut responsabilitats als mitjans públics catalans ens ajudaran a analitzar la governança i el futur dels mitjans de comunicació públics.

L'objectiu del Diàleg és abordar temes vinculats al futur dels mitjans de comunicació públics i la seva governança i
participar en la reflexió i el debat. 

La conversa anirà a càrrec d'Albert Sáez, doctor en periodisme per la Universitat Ramon Llull, ha exercit de professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha estat president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i director adjunt del Periódico de Catalunya i Vicent Sanchis, periodista valencià, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Ha estat vicepresident d'Òmnium Cultural i secretari general de la Fundació Catalunya Oberta. Director de Televisió de Catalunya.

Programa | Inscripcions (fins el 25 de gener de 2019)

Data d'actualització:  17.12.2018