• Imprimeix

Barcelona GovJam 2017

Barcelona, del 16 al 18 de maig de 2017 #BCNGovJam #GGovJam

Logo

AVÍS: La sessió de presentació final de projectes és una activitat oberta a qualsevol persona interessada, treballi o no a l'administració pública. Us esperem dijous 18 de maig a les 16 hores a la Sala d'Actes de l'Escola (carrer de Girona, 20. Barcelona). Entrada lliure a la presentació de projectes (no cal inscripció)!

 

We Question Our Project i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya posen en marxa la cinquena edició de la Barcelona GovJam, esdeveniment sobre la innovació als serveis públics que se celebra simultàniament a diverses ciutats d’arreu del món, en el marc de la Global GovJam.

Durant els tres dies de la GovJam es treballa en grups sobre un tema comú construint solucions i enfocaments innovadors per als reptes als quals s’ha d’enfrontar el sector públic. El darrer dia es presenten les propostes i es comparteixen els resultats amb la resta de ciutats que també organitzen la GovJam.

Aquest vídeo de la Barcelona GovJam 2013 dóna una idea general de com és l’experiència d’una jam sobre serveis públics.

Inscripcions

Com en edicions anteriors, la Barcelona GovJam va precedida de la Inspiració per a la GovJam, que tindrà una durada de 2 hores i se centrarà en la creació d’idees i de punts de partida per treballar posteriorment a la GovJam.

Els programes i les inscripcions a totes dues activitats, Barcelona GovJam i Inspiració per a la Barcelona Govjam, són independents. Per tant, una persona es pot inscriure a la GovJam, a la Inspiració, o a totes dues activitats.

 

Inspiració per a la GovJam
16 de maig de 16:00 h a 18:00 h  Programa | Inscripció (tancada)

 

Barcelona Global GovJam (inscripció fins 7 de maig de 2017)

Programa | Inscripció per al personal de les administracions catalanes (tancada) Inscripció per a la ciutadanía

La inscripció a aquesta activitat comporta el compromís a assistir a la totalitat de la GovJam. Aquest és l'horari:

 

16 de maig

17 de maig

18 de maig

09:00-16:00

 

 

 

 

 

Barcelona

 

GovJam 17

 

 

 

16:00-18:00

Inspiració
GovJam

 

 

 

 

18:00-21:00

 

 

 

 

 

 

 

Imatge GovJam
Imatge GovJam

Què és, a qui s'adreça i com funciona una GovJam?

La GovJam és un esdeveniment pràctic i informal on aprendre, experimentar, crear i innovar construint noves solucions durant 48 hores, al voltant d’un tema comú. Treballarem en petits grups amb tècniques de disseny de serveis i design thinking, creant solucions i enfocaments innovadors per als reptes actuals del sector públic. Al final dels dos dies compartirem els resultats amb la resta del món.

També ho explica  Adam Lawrence, cofundador de la Global GovJam,  en aquesta entrevista que se li va fer amb motiu de la seva assistència a la Setmana de la Innovació en Serveis Públics de 2014.

La GovJam és un esdeveniment molt transversal, que reunirà participants de diferents professions i nivells —professionals i estudiants d’innovació, treballadors de diverses administracions, empreses públiques i serveis públics, així com persones d’altres professions amb interès pel disseny de serveis públics.

Durant la GovJam els participants treballaran en petits equips multidisciplinaris i sense jerarquies, de manera que s’afavorirà un intercanvi de punts de vista, coneixements i mètodes de treball.

Per als treballadors públics suposa l’oportunitat de conèixer mètodes de disseny de serveis i design thinking, que podran aplicar després als seus departaments i les seves pràctiques diàries.

Aquest intercanvi, però, no es limita als coneixements. També afecta la percepció que la ciutadania té dels treballadors públics. Un dels resultats més inesperats del pilot de la GovJam a Canberra van ser els elogis dels ciutadans cap als treballadors públics. Un participant va arribar a dir: «No sabíem que teníem persones tan dedicades i innovadores al sector públic, que realment s’esforcen per servir-nos».

Imatge GovJam

Edicions anteriors

Barcelona GovJam 2016

Barcelona GovJam 2015

Barcelona GovJam 2014 (Esdeveniment central de la Setmana de la Innovació en Serveis Públics)

Barcelona GovJam 2013

Data d'actualització:  18.04.2017