• Imprimeix

Valors i lideratge públics: Entendre els valors per portar-los a la pràctica, a càrrec de Ferran Sáez (Barcelona, 13 de juny de 2018, de les 16 a les 18h)

L'axiologia és una branca específica de la filosofia que s'ocupa de l'estudi dels valors. No es tracta de cap coneixement intuïtiu, sinó d'una àrea amb una terminologia concreta i una llarga bibliografia. 

La conferència “Valors i lideratge públics” introduirà quina és la naturalesa dels valors, tot centrant-se en aquells que poden resultar més útils en l'àmbit del lideratge i la gestió en la funció directiva pública. El ponent en farà una evolució històrica per tal d’entendre en què consisteixen i així poder-los portar a la pràctica.

L’EAPC us convida a participar en la sessió inaugural del Postgrau en Direcció i Gestió Públiques (àmbit general), edició
Barcelona, un nou producte de tercer cicle de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya que organitzem en col·laboració amb Tecnocampus-Mataró.

La sessió anirà a càrrec de Dr. Ferran Sáez, doctor en filosofia i professor de comunicació i relacions internacionals de la Universitat Ramon Llull, és escriptor i assagista, i col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.

S'adreça a personal directiu i comandaments intermedis de les administracions públiques catalanes i del seu sector públic.

Programa | Inscripcions (fins el 10 de juny)

Data d'actualització:  03.05.2018