• Imprimeix

Diàlegs: repensant la governança corporativa - "Sincrotró Alba. Les infraestructures al servei de la recerca d'excel·lència"(Barcelona, 24 d’octubre de 2017, de 10 a 12 h)

dialeg_governanca_sincrotro

La segona conferència del cicle Diàlegs: repensant la governança corporativa té l’objectiu de reflexionar i intercanviar experiències entorn del Sincrotró ALBA, com un exemple d'infraestructura que genera recerca d'excel·lència; i de xarxa d'investigadors i de contactes internacionals vitals per al país.

Així, després d'haver analitzat en la primera conferència les fortaleses i les mancances d’un model de centres públics de recerca cridat a ser una de les estructures d'Estat més importants del país, ara pretenem abordar quines infraestructures són necessàries per a aconseguir el posicionament de Catalunya entre els països que entenen aquest àmbit de treball com una estructura d'Estat.


Dialogarem amb la Dra. Caterina Biscari i amb el Dr. Ignasi Belda, especialistes en la matèria per la seva pràctica diària, i abordarem quines són les complicitats publicoprivades que cal fomentar per aconseguir un major impacte.

 

Programa | Inscripcions (fins el 20 d'octubre)

Data d'actualització:  05.10.2017