• Imprimeix

#SolidaritatEAPC amb La Marató: Què hem de fer quan el càncer apareix a la feina? (Barcelona, 11 de desembre de 2018, de 9.15 a 11.15 hores)

eapcSolidaritat_marato

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya va iniciar a finals de 2016 el projecte #SolidaritatEAPC. 

La voluntat de l'EAPC es posar de relleu els valors solidaris, tant de l'organització com dels seus treballadors i del personal públic de les administracions catalanes que participin d'aquest projecte, i la seva vinculació amb la societat, més enllà del servei públic que té encomanat. 

El compromís de l'Escola, i del personal que en forma part, és realitzar diverses accions solidàries i socials amb un seguit de col·laboracions i activitats amb les quals l'EAPC serà molt més que un centre de formació i recerca per ser un actor actiu, solidari i responsable amb la societat catalana. 

La 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que serà el diumenge 16 de desembre, estarà dedicada al càncer.  La Marató 2018 dedicarà el seu esforç a divulgar sobre aquesta malaltia i a recaptar fons que permetran avançar en el diagnòstic precoç i en el disseny de tractaments més efectius i personalitzats, amb l’objectiu d’augmentar l’esperança i la qualitat de vida de les persones. 

Per aquesta sessió comptarem amb:

Manel Esteller i Badosa, metge i investigador català reconegut mundialment per la seva lluita contra el càncer. Des de 2008 és director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL) a Barcelona i cap del Grup d’epigenètica del càncer.  Entre molts d'altres reconeixements d'arreu del món, el 2016 va rebre el XVIII Premi Internacional Catalunya de 2016 per la seva tasca a escala mundial en la investigació sobre el càncer, conjuntament amb els doctors Josep Baselga, i Joan Massagué.

Núria de Gispert i Català,  fa més de vint anys li van diagnosticar un càncer de mama.  Política i advocada catalana, presidenta del Parlament de Catalunya entre el 2010 i 2015.  Ha estat consellera del Govern de la Generalitat de Catalunya durant nou anys, des de 1995; essent responsable de les carteres de Justícia, Governació i Relacions Institucionals i Justícia i Interior. 

Clara Rosàs, gerent de la Federació Catalana Entitats contra el cáncer (FECEC)

Programa

La inscripció a la sessió és gratuïta, però a l'entrada podeu fer el vostre donatiu.  La recaptació total es destinarà a la Marató de TV3

Inscripcions personal de la Generalitat de Catalunya: Cal realitzar les inscripcions a través d'ATRI o del circuit establert per la persona responsable de formació de cada departament o organisme.

Inscripcions persona de les administracions locals, aquí

Inscripcions per a la ciutadanía interessada aquí

 

 

 

Data d'actualització:  14.08.2018