• Imprimeix

La delegació de l’EAPC a Lleida farà 35 activitats formatives el primer semestre de 2018 i n'organitzarà 3 més a l'Alt Pirineu i Aran

12/02/2018 20:02
02_eapc_lleida_1rsemestre

La delegació a Lleida de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) va iniciar el passat 1 de febrer, el seu pla de formació 2018L amb la emissió en directe de la Jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic. En aquesta primera sessió formativa, que va tenir lloc a la delegació del Govern i a la delegació d’Ensenyament, hi van participar un total de 85 treballadors del sector públic del territori.

El pla de formació 2018 de la delegació de l’EAPC a Lleida es basa en la detecció de necessitats formatives realitzada a personal de les administracions públiques, en les activitats amb demandes pendents i en les proposades per part dels òrgans estratègics de la Generalitat.

Els objectius del Pla de formació 2018 de Lleida són satisfer el màxim de necessitats formatives detectades, incrementar el nombre d’activitats formatives de nou disseny així com la formació amb avaluació de la transferència i augmentar el nombre d’emissions en directe i activitats formatives destinades al personal de les diferents administracions locals.

En aquest sentit, aquest primer semestre de l’any 2018, la delegació a Lleida té previst dur a terme 35 d’activitats formatives adreçades a tot el personal del sector públic, 24 al personal de la Generalitat i 11 al de les administracions locals.

Pel que fa al 2017, la delegació a Lleida de l’EAPC va dur a terme un total de 70 cursos de diversos àmbits, en què van participar més de 1500 treballadors públics

En relació a les activitats formatives a l'Alt Pirineu i Aran, la delegació a Lleida de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) també va iniciar les activitats a Pirineu el passat 1 de febrer, el seu pla de formació 2018 amb l'emissió en directe de la Jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell de la qual hi van participar un total de 30 treballadors del sector públic del territori.

El disseny del pla de formació 2018 i els seus objectius, per les activitats a l’Alt Pirineu i Aran, es basa amb els mateixos criteris que la feta per Lleida.  En aquest sentit, aquest primer semestre de l’any 2018, la delegació a Lleida té previst dur a terme  a Sort 3 activitats formatives adreçades a tot el personal del sector públic, 2 al personal de la Generalitat i 1 al de les administracions locals.  El 2017, a l’Alt Pirineu i Aran es van fer 6 activitats formatives i van participar mes de 100 treballadors públics.

 

L’oferta del 2017 a Lleida va ser de 70 activitats formatives amb la participació de més de 1500 treballadors públics i de 6 activitats formatives a l'Alt Pirineu i Aran amb la participació de més 100 treballadors públics.