• Imprimeix

La delegació de l’EAPC a Girona programa més d’una quarantena activitats formatives el primer semestre de 2018

08/02/2018 10:02
02_eapc_territori_girona_1rsemestre

La delegació a Girona de ’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) va iniciar el passat 1 de febrer, el seu pla de formació 2018 a les Girona amb la emissió en directe de la Jornada sobre els aspectes clau de la nova Llei de contractes del sector públic. En aquesta primera sessió formativa, que va tenir lloc a la seu de la Generalitat a Girona, hi van participar un total de 150 treballadors públics del territori.

El pla de formació 2018 de la delegació de l’EAPC a Girona es basa en la detecció de necessitats formatives realitzada a personal de les administracions públiques, en les activitats amb demandes pendents i en les proposades per part dels òrgans estratègics de la Generalitat.

Els objectius del Pla de formació 2018 de Girona són satisfer el màxim de necessitats formatives detectades, incrementar el nombre d’activitats formatives de nou disseny així com la formació amb avaluació de la transferència i augmentar el nombre d’emissions en directe i activitats formatives destinades al personal de les diferents administracions locals.

En aquest sentit, aquest primer semestre de l’any 2018, la delegació a Girona té previst dur a terme 37 d’activitats formatives adreçades a tot el personal del sistema públic català, 21 adreçades al personal de la Generalitat i 16 al de les administracions local de les comarques gironines. Per a més informació, es pot consultar la web de l’EAPC.  

Pel que fa al 2017, la delegació a Girona de l’EAPC va dur a terme un total de 80 cursos de diversos àmbits, en què van participar més de 1.500 treballadors públics.

L’oferta del proppassat 2017 va ser de 80 activitats formatives amb la participació de més de 1500 treballadors públics de les comarques gironines.