• Imprimeix

Oferta formativa de Tercer Cicle de l'Escola

13/02/2018 13:02
02_formacio_tercer_cicle_eapc

A l’Escola d’Administració Pública de Catalunya treballem per millorar i innovar les administracions públiques catalanes mitjançant la formació i la recerca en gestió pública. Promovem el coneixement i els valors d’excel·lència, compromís, ètica, equitat, transparència i professionalitat d’una Administració realment al servei de la ciutadania, i creiem en el talent i en la vocació de servei dels seus empleats.

Des de l’Escola promovem una formació d’excel·lència per als professionals i directius del sector públic amb màsters i postgraus propis o acordats amb les universitats catalanes. Així mateix, promovem la recerca i l’estudi en polítiques públiques, que compartim a escala internacional. 

A la Biblioteca disposem d’un servei especialitzat en gestió pública, dret administratiu i funció pública, i s’hi poden consultar les publicacions nacionals i internacionals més prestigioses, que estan disponibles a través d’un servei de préstec.

Som una Escola solidària i compromesa amb la cooperació internacional i formem part d’una extensa xarxa internacional d’escoles d’administració pública.

En el marc de la formació de tercer cicle, en els propers mesos iniciem una nova formació, el Postgrau en Direcció i Gestió Públiques.  Podeu trobar informació sobre aquest postgrau aquí

Trobareu tota la informació sobre els màsters i postgraus aquí