• Imprimeix

L'EAPC participa de l'XI Fòrum d'Ocupació i Postgraus de la Facultat de Dret de la UB

31/03/2017 07:03
03_forum_ocupacio_ub_dret_2017

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha participat a l’onzena edició de Fòrum d’Ocupació i Postgraus organitzat per la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. El Fòrum d’Ocupació Laboral i Postgraus que celebra la Facultat de Dret, és un punt de trobada entre els estudiants i graduats i les entitats col·laboradores.

Durant la jornada, la Facultat acull una gran varietat de despatxos d’avocats, empreses i institucions del sector públic i del tercer sector, organitzats en estands, amb l’objectiu que els estudiants puguin contactar‐hi personalment i lliurar el seus currículums per iniciar processos de selecció o pràctiques externes.

Els objectius del fòrum són oferir als alumnes dels diversos Graus que imparteix la Facultat una visió general de les principals sortides professionals per tal d’orientar el seu futur professional, facilitar recursos i tècniques per cercar feina, preparar el currículum i l’entrevista de treball i facilitar el contacte amb despatxos, empreses i institucions públiques per accedir a pràctiques i cercar feina.

La participació de l'Escola s'ha centrat en donar a conèixer la institució entre els alumnes de la Facultat, amb especial atenció als estudiants de Ciències Polítiques i de l'Administració i Gestió i Administració Pública i dels diferentes màsters i postgraus relacionats amb la gestió pública.  L'EAPC ha presentat els productes i serveis que ofereix i que poden ser recursos interessants per aquest col·lectiu, com ara les publicacions i treballs de recerca de lliure accés a través de la web de l'Escola, la possibilitat de dur a terme les pràctiques curriculars a l'EAPC, els usos de la biblioteca especialitzada en gestió pública i les revistes acadèmiques de l'Escola.

Aquesta participació s'emmarca en l'objectiu de l'EAPC de reforçar les relacions de l’EAPC amb el sistema universitari català mitjançant la cooperació i col·laboració activa en els àmbits de la formació i la investigació en l’àmbit públic.