• Imprimeix

Es presenta l'edició de Barcelona del Postgrau en Direcció i Gestió Públiques

12/04/2018 08:04
03_presentacio_postgrau_mataro_foto

Agustí Colomines, director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i les co-directores del postgrau, Eulàlia Pla, sub-directora general de Recerca i Formació en Alta Direcció de l’EAPC, Montse Vilalta, directora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa de l’Escola Universitària del Maresme - Tecnocampus van presentar ahir l'edició del Postgrau en Direcció i Gestió Públiques, impulsat per l'EAPC, i que es durà a terme a partir del mes de juny a Barcelona.

La nova titulació és una aposta de l'Escola per capacitar els directius i comandaments intermedis de les administracions públiques catalanes per poder fer front als nous reptes de gestió i direcció públiques.  Aquest nou postgrau ofereix un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels directius públics. Vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges que contribueixin a fer-ho possible. El programa i el professorat volen donar resposta a les necessitats reals dels comandaments públics. 

A través d'aquesta formació s'ofereix als directius públics, doncs, un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge amb metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos, fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives. Cadascun dels continguts del programa es tracta de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi. 

El postgrau en Direcció i Gestió Públiques consta de dues modalitats: una de més generalista i enfocada a la direcció i gestió de la totalitat de les administracions públiques catalanes i, una altra, on l’enfocament recau en la gestió i direcció de l’administració pública local. Enguany se n’ofereixen tres edicions: edició Mataró, d'àmbit local -inici a l'abril 2018-; edició Barcelona, d'àmbit general -inici el juny 2018; i edició Manresa-Vic, d'àmbit local -inici l'octubre 2018-.

Es pot consultar tota la informació de l'edició del Postgrau a Barcelona aquí