• Imprimeix

Publicades les bases de la convocatòria de beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d'actuació de l'EAPC

05/04/2018 14:04
04_beques_collaboracio_eapc

S'han publicat les bases per reguladores per a la concessió de beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d'actuació de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

 
Les bases preveuen la convocatòria d'un màxim de vuit beques per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats de l'Escola en els àmbits de formació en matèries pròpies de l'Escola, arxiu i gestió documental, anàlisi de dades, gestió del coneixement, recerca, biblioteconomia i documentació i assessorament lingüístic i serveis editorials.
 
Les persones que obtinguin una beca duran a terme tasques que els permetin complementar els coneixements teòrics amb pràctiques laborals amb què posaran en pràctica els coneixements apresos. 
 
Les beques de col·laboració tenen com a finalitat l'augment de la formació teoricopràctica i la preparació professional de les persones beneficiàries mitjançant la realització de tasques pròpies de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, sota la tutoria de la persona que es designi.
 
Amb aquestes beques l'Escola vol facilitar als estudiants universitaris la col·laboració en el desenvolupament d'aquestes funcions per tal que l'experiència que assoleixin enriqueixi la seva formació acadèmica i perquè permeti el coneixement pràctic de l'organització i de l'activitat de l'Administració pública.
 
 
Es pot fer el seguiment de les beques aquí