• Imprimeix

Més de 150 persones al Taller d'Instamaps a Girona

16/04/2018 08:04
04_instamaps_girona

L'Auditori Irla de l'edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona ha acollit el Taller bàsic d'Instamaps amb l'assistència de més de 150 alumnes que han pogut conèixer la plataforma Instamaps de l'Institut Cartogràfic i Geológic de Catalunya.

Instamaps (www.instamaps.cat) és una plataforma web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i també de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials.  L'usuari pot generar la seva pròpia informació geogràfica i consumir fonts externes de dades (dades obertes, dades al núvol, fonts oficials, etc.). Es tracta d'una eina basada en la informació geogràfica de l'ICGC que facilita el seu consum i la generació de valor afegit del propi usuari.

La benvinguda i la presentació de la sessió ha anat a càrrec de Raül Morales, director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona i el taller ha estat conduïda per Armand Güell Mirabet, cap de la Unitat de Gestió de Projectes de l'ICGC i M.Jesús Jiménez Acinas, tècnica de la Unitat de Gestió de Projectes de l'ICGC.

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya organitza enguany diverses sessions sobre aquesta plataforma arreu del territori amb la finalitat de donar a conèixer Instamaps i els usos aplicats a les adminstracions públiques catalanes amb la finalitat d'oferir uns serveis més clars i transparents a la ciutadania.