• Imprimeix

L'EAPC reedita la "Nacionalitat catalana" en un nou format digital

21/04/2017 13:04
04_seebook_nacionalitat_catalana

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha reeditat, per Sant Jordi, l'obra cabdal d'Enric Prat de la Riba.  Enguany se celebra la commemoració oficial de la Generalitat de Catalunya de l'Any Prat de la Riba, del qual l'EAPC hi participa de la comissió organitzadora i durà a terme diverses accions durant l'any per recordar la figura del fundador de l'Escola.

L'any 2007 ja es va fer una edició facsímil de l'obra cabdal de Prat de la Riba i enguany s'ha fet una edició en format Seebook. 

El Seebook és un llibre digital en format de targeta física i a través d'un codi QR es pot accedir a la publicació i es podrà descarregar el llibre que figura a la coberta. Aquest sistema permet accedir al contingut des del dispositiu que vulguis (tauleta, mòbil, portàtil o ordinador de taula).  Es pot emprar la targeta Seebook les vegades que es vulgui.

Amb aquesta nova reedició l’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha volgut recuperar una de les principals obres de Prat de la Riba i de pensament de la història de Catalunya i posar-lo a disposició de la ciutadania a través d’un format innovador.