• Imprimeix

Participa en el concurs el Joc d'Enric Prat de la Riba per l'#anypratdelariba: aquest diumenge la pregunta té premi!

12/05/2017 11:05
03_concurs_prat_de_la_riba

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha creat enguany el Joc d'Enric Prat de la Riba en motiu de la commemoració del centenari de la mort del fundador de l'EAPC.  Cada diumenge al perfil de Twitter de l'Escola es publica una pregunta amb diferents opcions que els seguidors de la xarxa social poden respondre, la resposta es publica durant la setmana següent. Aquest joc esdevé una eina de difusió de la figura de Prat de la Riba i de la seva obra. 

Algunes de les preguntes seran especials ja que seran preguntes obertes, sense opcions per triar i tindran premi.  L'Escola, amb la col·laboració del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Castellterçol oferiran diversos obsequis entre les persones que encertin cada pregunta, en el cas que hi hagi més d'una persona encertant, se sortejarà entre tots els que hagin encertat la resposta.

Estigueu pendents a les preguntes dels dies 14 de maig, 23 de juliol, 1 d'octubre i 10 de desembre!!

Les regles del concurs són:

  1. Caldrà respondre a la pregunta plantejada
  2. Caldrà seguir al perfil @eapccat
  3. Caldrà fer RT de la pregunta de la setmana i en fer-ho mencionar a tres amistats

Entre totes les persones que encertin la resposta de la setmana es farà un sorteig públic via Periscope. Els obsequis es lliuraran a la seu de Barcelona de l’Escola o a les seves delegacions, en tot cas s’acordarà la millor manera de fer-ho amb la persona guanyadora. El personal de l’Àrea de l'EAPC que organitza el concurs no podrà participar en el sorteig.

Així doncs, podeu seguir setmanalment les preguntes i respostes del Joc d'Enric Prat de la Riba al perfil de Twitter de l'EAPC amb l'etiqueta #anypratdelariba i seguir-ne les preguntes i respostes anteriors aquí

Concurs organitzat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Castellterçol i la Diputació de Barcelona.