• Imprimeix

Publicada la Guia per als tutors de l'Aula Virtual

31/05/2017 10:05
05_guia_tutors_virtuals

L’EAPC ha publicat en obert una guia d’acció tutorial adreçada als docents dels cursos virtuals. La Guia és el resultat de formalitzar l’experiència acumulada durant els darrers anys en formació virtual. El document es publica amb una llicència Creative Commons

Aprofitant que durant el 2017 s’incorporen nous docents a la formació virtual, s’ha elaborat un manual que conté la descripció del model formatiu dels cursos virtuals i recull les pautes fonamentals que segueixen els docents de l’Escola (formadors interns, altres empleats públics i professionals lliures) per tutoritzar els cursos. La Guia acompanyarà els tutors que s’estrenen en l’Aula Virtual i al mateix temps serà un recordatori de bones pràctiques per als docents experts.

Aquesta guia conté una breu descripció del model formatiu en què es fonamenten els cursos virtuals de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i dóna unes pautes de docència per als tutors d'aquests cursos. Al mateix temps és un recull de bones pràctiques i d'indicacions operatives que els facilitaran les tasques diàries de tutoria virtual. 

Trobareu aquesta Guia a l’Aula Virtual, dins de l’Espai de formació oberta