• Imprimeix

L’Escola assoleix un acompliment del 40% dels objectius en els cinc primers mesos de 2017

29/05/2017 14:05
05_sessio_informativa_eapc

El director de l’EAPC, Agustí Colomines, ha explicat al personal de l’Escola l’estat de tramitació de l’avantprojecte de la llei que ha de crear i regular l’Escola Nacional de Govern i Administracions Públiques – Enric Prat de la Riba, que actualment es troba en fase d’aprovació per part del Govern.

Ha presentat el seguiment dels objectius del Pla director i dels projectes de l’EAPC, amb l’objectiu de concretar l’estratègia d’aquest any 2017.

En aquest període estan definits un total de 35 objectius, 14 d’aquest són del Pla director de l’EAPC, 6 són del Pla departamental, 2 del Pla anual de cooperació al desenvolupament, 2 objectius no estan vinculats a cap pla concret, 5 objectius estan desenvolupats mitjançant equips motors i 6 objectius vinculats a equips de projectes de col·laboració amb la Secretaria d’Administració i Funció Pública. El nivell global d’assoliment d’aquests durant els primers cinc mesos de l’any és positiu, ja que el nivell d’acompliment és del 40 % i el nivell global d’assoliment de les accions planificades per a tots els objectius és del 66 %.  

En el marc del reforç de les polítiques de recursos humans de l’EAPC es presenten el projectes planificats durant aquest període: l’auditoria interna sobre càrregues de treball de tot el personal de les 3 sub-direccions generals que conformen l’EAPC, la posada en marxa del Pla de formació de tot el personal i el Pla d’igualtat. L’EAPC també col·labora amb la Secretaria d’Administració i Funció Pública en diferents projectes com: l’avaluació de l’acompliment de l’empleat públic, on l’EAPC serà pla pilot per implementar-ne el nou model dissenyat, el pla d’innovació i d’igualtat de la Generalitat i la millora de les competències DIL.

Amb aquesta sessió informativa de la direcció de l’Escola  es continuen les pràctiques informatives, col·laboratives i de participació activa al personal que es van iniciar el 2016.