• Imprimeix

Èxit de la prova pilot del MOOC de l'Escola sobre transparència i protecció de dades

11/06/2018 09:06
06_balanc_mooc_proteccio_dades

Dilluns 4 de juny va finalitzar el MOOCTransparència i protecció de dades:  interacció i equilibri”, primer MOOC organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. El curs va començar el 14 de maig i ha tingut una durada de tres setmanes,  coincidint amb l’entrada en vigor del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.

Hi han participat persones que treballen a l’Administració local, a les universitats públiques catalanes i a l’Administració de la Generalitat, organismes i entitats del sector públic. 

En ser una experiència pilot, cal destacar l’elevat índex de participació en el curs i l’alt volum d’intervencions en el fòrum de debat. El docent, Carles San José, ha respost tots els dubtes i situacions concretes plantejades sobre els temes de transparència i de protecció de dades i ha fet interessants aportacions als continguts del curs.  

Publiquem tot seguit les dades estadístiques del curs i la valoració que n’han fet els alumnes, amb resultats molt positius.  

Dades sobre el Mooc

   
     

Nombre d'alumnes admesos:

1.750

 

D’aquests, nombre d’alumnes actius:

1.555

 

Nombre d'alumnes que han superat el curs:

1.397

90%

Qualificació mitjana dels alumnes actius:

7,8 sobre 10

 

Nombre total d’aportacions al fòrum:

951

 

 

En relació al grau de satisfacció dels alumnes cal destacar que el 68,3% ha valorat molt positivament l'activitat formativa i un 29,2% com a bastant positiva, amb una satisfacció mitjana de 3,7 (sobre 4).

L’Escola està organitzant una segona edició d’aquest curs perquè més persones el puguin fer al novembre d’aquest any, la qual cosa anunciarem properament.

 

El 90% de l'alumnat que hi ha participat ha superat el curs i la valoració del MOOC ha estat de 3,7 (sobre 4)