• Imprimeix

eapcOpenLab: trobada de govjammers a Reus (Reus, 3 de juliol de 2018, de 8 a 15 h)

06/06/2018 10:06

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya acull des de 2013 la Barcelona GovJam i altres activitats relacionades, com ara la Inspiració de la Barcelona GovJam i alguna altra activitat sobre innovació i co-creació de serveis públics.  Des de 2013 més de 250 persones han participat d'aquestes iniciatives.  Aquestes mateixes persones que han participat han demanant constantment a l'Escola que dugués a terme una comunitat per acollir al personal públic inquiet per aquestes matèries.  Per aquest motiu a finals de 2017 vam dur a terme la I Trobada de la Comunitat de Jammers de la Barcelona GovJam, formada per totes aquelles persones que han participat a la Barcelona GovJam i els altres esdeveniments paral·lels.

Arran d'aquesta primera trobada es van detectar diferents propostes, una d'elles enfocada a la formació en co-creació de serveis públics.  Per aquest motiu el proper 3 de juliol a la seu de l'Escola a Reus es farà una formació de set hores en facilitació, dues d’introducció i cinc de pràctica com a co-facilitador d’un taller d’innovació. 

Aquesta formació està dirigida a participants de les edicions anteriors de la Barcelona GovJam o treballadors públics del Camp de Tarragona amb interés per la innovació i alguna experiència prèvia en processos d’innovació, participació, avaluació, facilitació o disseny de serveis.

Durant la formació, els participants aprendran algunes claus per al disseny de tallers i sessions de co-creació, reflexionaran sobre el paper del facilitador i posaran en pràctica els consells com a co-facilitadors d’un taller de cinc hores que es durà a terme durant el mateix matí.

Inscripcions