• Imprimeix

eapcOpenLab: innovar els serveis públics a Reus (Reus, 3 de juliol de 10 a 15 hores)

06/06/2018 10:06

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha acollit, des de 2013, totes les edicions de l'esdeveniment anual Barcelona GovJam.  Les persones participants en tots aquets anys, i també l'EAPC, considerem que la metodologia innovadora de co-creació de serveis públics esdevé una eina molt interessant que cal incloure a l'ADN de les nostres organitzacions públiques i també del seu personal.  Tanmateix considerem que cal dur a terme diverses activitats sobre aquest matèria arreu del nostre territori i per a diversitat d'administracions públiques.

Per aquest motiu enguany encetem el projecte de trobades territorials d’un dia de duració per a persones interessades en assistir a una jam de serveis públics arreu del territori, malgrat que sigui fora de les dates de la Global GovJam.

El primer dels esdeveniments territorials consistirà en un taller pràctic de cinc hores sobre tècniques d’innovació i disseny de serveis públics, impartit pels organitzadors de la Barcelona GovJam, amb la col·laboració de participants d’edicions anteriors d’aquest esdeveniment.

Durant el taller, els participants resoldran en petits equips un repte d’innovació, que consistirà a crear o millorar un servei públic en els àmbits de la transparència, la participació ciutadana, l’atenció ciutadana o l’experiència dels treballadors i treballadores públics. El repte es contextualitzarà en la realitat territorial del Camp de Tarragona.

El treball pràctic en un repte d’innovació servirà als participants per aprendre fent (learning by doing) i per reflexionar sobre aspectes clau relacionats amb la cultura de les administracions públiques.

Aquesta activitat s'adreça a persones que tinguin ganes i capacitat de promoure canvis a la seva organització o bé que tinguin ganes de conèixer aquesta metodologia de treball per aplicar-ho a les seves institucions.

L'activitat formativa es farà a les instal·lacions de l'Escola a Reus

Inscripcions