• Imprimeix

L'Escola i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya presenten el Posgrau en Direcció i Gestió Públiques a Vic i Manresa

07/06/2018 15:06
06_sessio_informativa_postgrau_manresa_vic

Eulàlia Pla, sub-directora general de Recerca i Formació en Alta Direcció de l’EAPC, Jordi Conca, director dels Estudis d’Empresa del Campus Manresa de la UVic-UCC i Laura Vilagrà, coordinadora del Postgrau per la UVic-UCC van presentar l'edició del Postgrau en Direcció i Gestió Públiques, impulsat per l'EAPC, i que es durà a terme a partir del mes d’octubre a Vic i a Manresa. En Carles Mendieta, consultor i docent del postgrau, va oferir una petit tast del que serà el programa formatiu amb una intervenció sobre el lideratge i els nous reptes que haurà de gestionar.

Aquest nou postgrau aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels directius públics. Vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges que contribueixin a fer-ho possible. El programa i el professorat volen donar resposta a les necessitats reals dels comandaments públics. 

A través d'aquesta formació s'ofereix als directius públics, doncs, un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge amb metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos, fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives. Cadascun dels continguts del programa es tracta de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi. 

El postgrau en Direcció i Gestió Públiques consta de dues modalitats: una de més generalista i enfocada a la direcció i gestió de la totalitat de les administracions públiques catalanes i, una altra, on l’enfocament recau en la gestió i direcció de l’administració pública local. Enguany se n’ofereixen tres edicions: edició Mataró, d'àmbit local -inici al setembre 2018-; edició Barcelona, d'àmbit general -inici el juny 2018; i edició Manresa-Vic, d'àmbit local -inici l'octubre 2018-.

Fins el dia 22 de juliol de 2018 es poden realitzar les preinscripcions al postgrau.

Es pot consultar tota la informació sobre l'edició de Manresa-Vic del Postgrau aquí.