• Imprimeix

L’EAPC i el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya signen un conveni per a la formació en Facility Management dels tècnics de les administracions públiques

18/07/2017 13:07
07_conveni_eapc_coac

El director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), Agustí Colomines, i el degà del Col·legio d'Arquitectes de Catalunya (COAC), Lluís Comerón, i  van formalitzar el passat 17 de juliol la signatura d’un conveni de col·laboració en el disseny del Postgrau en Facility Management de l’Escola de pràctica professional Josep Lluís Sert. L’EAPC ha participat en l’adaptació del programa i del quadre docent per adequar el postgrau a les necessitats dels tècnics de les administracions públiques catalanes.

El Facility Management és el professional que gestiona els edificis i espais construïts aconseguint uns serveis més adequats, eficients i sostenibles per a l’organització per a la qual treballa.

Amb l’objectiu de definir un programa de formació adient als coneixements específics que es demana al Facility Manager, l’Escola Sert va organitzar una Comissió Consultiva d’Experts en Facility Management, oberta a professionals del sector privat i públic, vinculats a la gestió, conservació i explotació d’edificis i espais construïts.

El Postgrau comptarà amb un quadre docent que inclou arquitectes i altres professionals de reconegut prestigi, amb una llarga trajectòria professional, tant en l’àmbit privat com públic.

La col·laboració entre el COAC i l’EAPC permet una bonificació sobre la matrícula del Postgrau en Facility Management per als arquitectes i el personal que formin part de les plantilles de la Generalitat de Catalunya, així com per a les entitats locals catalanes que tinguin encomanada la formació a l’EAPC.

Posteriorment a la signatura del conveni es va dur a terme una sessió informativa a l'EAPC adreçada a persones de les administracions públiques catalanes interessades en cursar aquest postgrau.

El conveni comporta un descompte del 50% de la matrícula del postgrau als arquitectes i altres empleats públics de les administracions de la Generalitat i locals.