• Imprimeix

La delegació de l’EAPC a Lleida programa més d’una trentena d’activitats formatives el segon semestre de 2018 i n'organitzarà dues més a l'Alt Pirineu i Aran

09/07/2018 19:07
02_eapc_lleida_1rsemestre

La delegació a Lleida de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) va iniciar el passat 1 de febrer, el seu pla de formació 2018. Aquest es basa en la detecció de necessitats formatives realitzada a personal de les administracions públiques, en les activitats amb demandes pendents i en les proposades per part dels òrgans estratègics de la Generalitat.

En aquest sentit, de les 45 activitats que s’han dut a terme aquest primer semestre de l’any, adreçades a tot el personal del sistema públic català, 27 han estat adreçades al personal de la Generalitat, 12 al de les administracions local de les comarques lleidatanes i 6 activitats destinades a personal d’ambdues administracions. En total han assistit un total de 1220 treballadors.

En el transcurs del segon semestre de l’any 2018, la delegació a Lleida té previst dur a terme 32 d’activitats formatives adreçades a tot el personal del sistema públic català, 19 adreçades al personal de la Generalitat, 9 al de les administracions local i 4 per a ambdues administracions. Es preveu l’assistència de més de 600 treballadors públics

En relació a les activitats formatives programades per a l'Alt Pirineu i Aran, el disseny del seu pla de formació 2018 i els seus objectius, es basa en els mateixos criteris que la feta per Lleida. En aquest sentit, aquest primer semestre de l’any 2018, la delegació a Lleida ha dut a terme a Sort 5 activitats formatives adreçades a tot el personal del sector públic, 3 al personal de la Generalitat i 2 al de les administracions locals, amb un total de 100 assistents. El segon semestre hi ha previst la realització de 2 activitats formatives.

També cal destacar les diferents emissions en directe de jornades que s'han fet des de Barcelona sobre temes transversals i que amb l'emissió en directe s'ha facilitat l'accés al personal d'arreu del territori poder participar-hi aprofitant les eines digitals disponibles, de manera que a banda del seguiment de les diferents jornades també s'ha pogut participar en els debats i torns oberts de preguntes.

L’oferta del primer semestre va ser de 45 activitats formatives amb la participació de més de 1200 treballadors públics de les comarques lleidatanes. Es preveu l’assistència de més de 1800 treballadors públics a les activitats formatives de la delegació de Lleida al llarg de l’any 2018.